Duurzame SEO: doe alles voor je bezoekers

Wat wij doen, verbetert de vindbaarheid van websites. Maar verwar ons niet met een regulier SEO-bedrijf. Wij houden ons niet bezig met het ontrafelen van het Google algoritme. Wij beginnen niet over een ‘contactpersoon bij Google’. Wij hebben geen ‘winnende formule’. Wij maken content die je bezoekers blij maakt, dat is het.

De beste websites bovenaan in de zoekresultaten, dat is wat Google wil. Want daarom blijft iedereen Google gebruiken en dat is het fundament onder hun marktpositie. Via Google vind je wat je nodig hebt: informatieve, aantrekkelijke en/of vermakelijke content.

Een goede website voor je bezoekers, is een goede website voor Google.


Omdat de medewerkers van Google alle websites onmogelijk persoonlijk kunnen beoordelen, gebruiken ze een formule: het illustere Google algoritme. Dit algoritme ontwikkelen ze voortdurend, denk aan zo’n 500 updates per jaar.

Het gros van de SEO-bedrijven werkt vanuit een technische achtergrond. Zij proberen facetten van het algoritme te bespelen. Zo creëren ze de illusie van goede content.


oudeseo

Het nadeel van deze methode is dat het indruist tegen de visie van Google. Google wil waardevolle websites tonen, geen websites die het algoritme handig bespelen. En – mede daarom – blijft Google dat algoritme doorontwikkelen.

Zo ontstaat een kat-en-muisspel, met Google als alpha-kat.


Wat wij doen verbetert de vindbaarheid – maar het is geen SEO methode. Wij richten ons ‘simpelweg’ op de bezoekers van je website. We bedenken hoe we elk onderwerp het beste kunnen overbrengen. Om vervolgens content te maken die je bezoekers boeit, vermaakt en/of informeert. Precies wat Google graag ziet.


contentstrategie

Duurzaam vindbaar

Het is tijd voor een duurzame contentstrategie. Wat kunnen we voor jouw betekenen?

Maak contact
Geplaatst door

Paul Stekelenburg

Facebook Google+

Tekstschrijver die het internet door-en-door kent. In 2000 begonnen als webredacteur bij de VPRO. Sinds 2006 werkzaam als webtekst- en contentspecialist.