Affiche van netwerkmeeting De Beweging

De Beweging: het nieuwe netwerken

Aan netwerkmeetings geen gebrek in Breda. Maar het is wel erg vaak met een glas bier of wijn in de hand. Het is de gewoonte… maar is het wel zo effectief? Wij komen we met een nieuwe vorm van netwerken. Voor iedereen die iets anders wil.

Dit is het idee: we gaan wandelen.


Een stuk wandelen is een beproefde weg naar een goed gesprek. Aristoteles gaf al wandelend les aan zijn leerlingen. Steve Jobs hield eerste ontmoetingen en belangrijke besprekingen bij voorkeur te voet.

De lichamelijke activiteit zorgt voor een betere doorbloeding. Hierdoor krijgt het hele lichaam meer zuurstof – ook de hersenen. Dat geeft je meer concentratievermogen en geeft een boost aan je creatieve denkvermogen.

Waarom zou je stil blijven staan?


Bij De Beweging gaan professionals en ondernemers samen op pad. Deze opzet geeft de netwerkmeeting een eigen sfeer, waardoor andere gesprekken ontstaan dan op de traditionele vrijmibo’s.

Onderweg zal de groep vanzelf uiteenvallen, waarbij gesprekken van persoon tot persoon ontstaan. Halverwege is er een hergroeperingsmoment, met een drankje en een korte presentatie. Dan volgt de tocht terug met ruimte voor nieuwe onderlinge ontmoetingen.

De eerste editie vindt plaats in Het Mastbos. Locatie en invulling van het programma volgen.

Vrijdag 3 juli om 16:00


De Beweging op FaceBook

De Beweging op meetup.com