Illustratie onze plek op het web

Website voor Botaniek: hier zijn we thuis

We zijn al even actief. Sinds 2013 met KvK stempel. We hebben mooie dingen gemaakt. Maar altijd voor klanten. Nu is de beurt aan ons. Tijd om onze eigen vlag te hijsen. Dit is onze website!

In de vroege jaren ’00 werkten we bij hetzelfde reclamebureau. De samenwerking voelde goed. En toen we beiden aan het freelancen sloegen, zochten we elkaar geregeld op. Omdat het ‘gewoon’ lekker liep.

Een bureautje samen, het kwam wel eens ter sprake. Maar gezamenlijk werkte prima, de noodzaak was er eigenlijk niet en het idee dat je niet samenwerkt omdat het moet was eigenlijk ook wel fijn.

Dankzij een paar langlopende projecten kreeg onze gezamenlijke dienstverlening steeds duidelijkere vormen. De taken vonden een natuurlijke plaats. Terwijl de creativiteit tussen ons rijkelijk bleef vloeien.

Die prospects vonden het weleens raar. Zochten ze een tekstschrijver, nam die tekstschrijver een ontwerper mee. We konden alles uitleggen, maar we hadden dus ook wat uit te leggen.

Toch een bureau samen dus. Om de juiste prospects aan te trekken. Om het aanbod waar wij in geloven beter over te brengen. En om het voor onze klanten duidelijker en makkelijker te maken.

Complete content – woord én beeld – daar draait het vandaag de dag om. De tijd van Botaniek is aangebroken.

Geplaatst door

Paul Stekelenburg

Facebook Google+

Tekstschrijver die het internet door-en-door kent. In 2000 begonnen als webredacteur bij de VPRO. Sinds 2006 werkzaam als webtekst- en contentspecialist.